Vinter

Vintervedligeholdelse


Når vinteren melder sig med glatte vej og sne, så er Næstved Haveservice klar til at rykke ud med professionelle maskiner som kan klare både små og store opgaver. Vi har igennem mange år udført glatførebekæmpelse og snerydning af fortove, trapper, gangarealer, fællesarealer, indkørsler, og parkeringspladser mv.

Vi benytter Næstved Kommunes varslingssystem - kategori 1 eller 2, som kalder ud til glatførebekæmpelse og snerydning i perioden 01. november til 31. marts hvert år.

Dette system er lavet i samarbejde med DMI og Vejdirektoratet, og det er vores erfaring at det er den bedste måde til at bestemme hvornår der skal køres ud i forhold til vejret og forventet nedbør.

I kan læse mere om kommunens system på nedenstående hjemmeside: Vintervedligeholdelse

Via opdateringer på vores Facebookside eller her på hjemmeside under nyheder, kan I hele vintersæsonen følge med i hvornår vi er ude og køre glatførebekæmpelse eller snerydning.

Der saltes hver gang Kommunens system kalder ud til glatførebekæmpelse.

Der ryddes sne og saltes hver gang kommunens system kalder ud til snerydning, og vi lægger sneen derhen hvor vi vurderer det generer mindst.

Ved større snemængder, hvor der kræves flytning af sne aftales dette særskilt omkring omfang og pris.

Forbehold - vi tager forbehold for skader på evt. genstande, der måtte være dækket af sne under arbejdets udførelse. Ligeledes tages der også forbehold for evt. skader på planter mv., som vil tage skade pga. saltning af områderne.

Vi forsøger naturligvis at udføre arbejdet uden nogen former for skader!

Så ring til os på 70 800 900 eller skriv til os via vores kontakt formular, og find ud af hvor nemt det er at få en aftale om vintervedligeholdelse med os.

RING PÅ 70 800 900,
ELLER SKRIV EN BESKED VED AT UDFYLDE FELTERNE NEDENUNDER,
OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ Vinter vedligeholdelse.

Snerydning
Glatførebekæmpelse

Copyright 2018 Næstved Haveservice. All rights reserved

Næstved Haveservice | Valnæsvej 2 | 4700 Næstved | Tlf. 70 800 900 | info@haveservice.dk | CVR: 35378812