Image

Træfældning


Der kan være mange grunde til at du ønsker at et træ skal fældes eller beskæres. Det kan ganske simpelt være blevet for stort, så det skygger. Måske er det vokset ind over huset, eller måske er det blevet dårligt.

Under alle omstændigheder skal man altid være meget påpasselig hvis et træ skal fældes eller beskæres! Alle kan fælde et træ som stå helt alene på en åben mark, men selv her kan man komme til skade hvis man ikke passer på.

Vi har i mange år øvet os på at fælde og beskære træer, og har fået mange forskellige kurser inden for dette. Derfor har vi en stor erfaring i at fælde selv meget besværlige træer, og kan også klare træer som kræver at man er nødsaget til at kravle op i træet og beskære det oppe fra og nedad.

Når nu træet er fældet eller beskåret tilbyder vi naturligvis også at skærer det op til brænde eller at køre det alt sammen væk, samt at fræse stubben væk således at du feks. kan få en græsplæne der hvor træet har stået.


Så ring til os på
70 800 900 eller skriv til os via vores kontakt formular, og find ud af hvor nemt det er at få os til at fælde eller beskære jeres træ.


Image

RING PÅ 70 800 900,
ELLER SKRIV EN BESKED VED AT UDFYLDE FELTERNE NEDENUNDER,
OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ FÆLDNING AF DIT TRÆ.

Image

Copyright 2018 Næstved Haveservice. All rights reserved

Næstved Haveservice | Valnæsvej 2 | 4700 Næstved | Tlf. 70 800 900 | info@haveservice.dk | CVR: 35378812