Næstved Haveservice

ER ET PROFESSIONELT FIRMA MED SPECIALE I VEDLIGEHOLDELSE AF GRØNNE OMRÅDER HELE ÅRET RUNDT. VI LAVER OGSÅ NYANLÆGGELSER & BROLÆGNINGS OPGAVER, OG ALLE ANDRE OPGAVER INDEN FOR ANLÆGSGARTNER FAGET. ALT SAMMEN UDFØRER VI FOR ERHVERV, OFFENTLIGE, FORENINGER, OG PRIVATE.

Næstved Haveservice startede tilbage i 2011 – hvor der blev købt en enkelt varevogn og græsslåmaskine. Ambitionen var fra starten af at levere et godt stykke arbejde, og skabe tilfredshed hos kunderne. Det gav hurtig god omtale, og i dag beskæftiger vi 8 medarbejdere, som er uddannet henholdsvis som brolæggere eller anlægsgartnere, samt elev(er) og flexjobbere til lager og kontor.

Sammen med vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere, kan vi løse de fleste opgaver inden for faget - både store og små. Vi er altid behjælpelige med gode råd og vejledning til de opgaver i står over for.

Vi vil rigtig være det foretrukne valg for alle, der har brug for hjælp til haven eller grønne områder, samt små anlægsopgaver i Næstved området.

Vil du vide mere, så ring 70 800 900 mellem 07 og 17, eller udfyld kontakt formularen til højre, og så skal vi nok være behjælpelige med svar på dine spørgsmål.

RING PÅ 70 800 900,
ELLER SKRIV EN BESKED VED AT UDFYLDE FEJLTERNE NEDENUNDER,
OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ din opgave

Copyright 2018 Næstved Haveservice. All rights reserved

Næstved Haveservice | Valnæsvej 2 | 4700 Næstved | Tlf. 70 800 900 | info@haveservice.dk | CVR: 35378812