Image

NYT HEGN I HAVEN?


Har du et hegn som er ved at falde fra hinanden, eller vil du blot have et nyt udsende i stedet for det gamle? Det kan også være at du står med en hel åben have og ønsker noget afskærmning.

Der er mange forskellige hegns løsninger og prisen er meget forskellig. Der er desværre noget som er vedligeholdelsesfrit, men der er kommet nogle produkter som er tæt på. Der er også en charme ved at have et natur produkt som et rigtig træhegn.

Derfor er det vigtig at vi får en god snak om hvad det er du gerne vil have, da det kan være en løsning du skal se på de næste 30+ år. Vi kommer derfor naturligvis ud til dig og kigger på opgaven, og lytter til hvilke ønsker du har. Ud fra dette kommer vi med gode råd og vejledninger til hvilke løsninger vi vil anbefale, så vi er sikre på at du får en løsning du bliver glad for!

Så ring til os på 70 800 900 eller skriv til os via vores kontakt formular. Så finder du nemlig ud af hvor nemt det er at få et møde med os, hvor du får god rådgivning og et godt tilbud på et nyt hegn, og du kan komme videre med projektet.


Image

Image

RING PÅ 70 800 900,
ELLER SKRIV EN BESKED VED AT UDFYLDE FELTERNE NEDENUNDER,
OG FÅ ET GODT TILBUD PÅ ET FLOT NYT HEGN.

Copyright 2018 Næstved Haveservice. All rights reserved

Næstved Haveservice | Valnæsvej 2 | 4700 Næstved | Tlf. 70 800 900 | info@haveservice.dk | CVR: 35378812